El Sènior “A” es posa la granota de treball

16266157_10210185114762760_2699951014170509210_n.jpgEl primer equip jugava un dels derbis maresmencs de la categoria i visitava la sempre difícil pista de l’Arenys de mar. A causa de la baixa per accident de Joan Serra, el primer equip serà portat Carles Domingo i Carlos Camacho.

El partit comença amb un Ciutat a mitja pista però amb molta intensitat defensiva. El Ciutat no renuncia el joc d’atac estàtic i en una combinació de Pol amb Xavi aquest assisteix a Pol Aledo que amb un bon xut creuat fa el 0-1 minut 2 de partit. El partit entra en una fase de domini dels locals i un Ciutat defensant amb molta intensitat i moltes ajudes. El fons de banqueta del Ciutat fa que no baixi la intensitat defensiva, l’Arenys busca com trencar la defensa però el Ciutat surt a la contra. S’arriba el descans amb aquest 0-1.

La segona part comença, amb el mateix plantejament per part del Ciutat defensa forta i espera l’oportunitat de sorprendre els locals amb una contra. Es succeeixen una sèrie de corners favorables els locals i fruit d’un d’ells l’Arenys fa l’1-1 minut 10 de la segona part. El Ciutat lluny d’abaixar els braços, aprofitant una nova contra Xavi assisteix a Capi que l’1-2 en el mateix minut 30. El partit canvia completament en aquest moment, els locals tenen pressa i comencen ha produir-se errades i el Ciutat aprofitar aquestes errades per fer l’1-3 Chus al minut 13. Els jugadors del Ciutat se senten còmodes i no baixant l’intensitat defensiva, es veu a venir el joc de 5 dels locals que no trigar a demanar temps mort, a falta de 6’30” els locals surten de 5. Comença una feina brutal de la defensa mataronina amb molt de sacrifici basculant perfectament sense donar opció a cap oportunitat dels locals. En el minut 37 una gran jugada per banda d’Adri el porter interceptar i el rebot el rep Pol que defineix amb molta sang freda 1-4 i l’Arenys deixa de jugar de 5. El Ciutat segueix molt ben col·locat i amb la tranquil·litat del marcador Alex en jugada individual fa l’1-5. Que deixa el partit a manca d’un minut sense història l’últim minut pràcticament no es va disputar doncs els locals jugaven amb un jugador menys i el Ciutat es va limitar a deixa passar els segons.

Bona victòria del Ciutat que fa que acabin la primera volta en 4ª posició molt a prop dels primers llocs. Els jugadors, familiars i tècnics del primer equip volen dedicar la feina i la victòria a Joan i Rocio. Joan Som un!! Aquesta victòria, és molt teva són molts mesos d’entrenaments i ets molt pesat de tant dir un minut a tope ara fan els 40 dels partits a tope.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: