L’aleví torna a golejar fora de casa

image1.JPGNova victòria per 0 a 9 dels jugadors més petits del club a domicili, on encara no saben que és perdre fora de casa. En tota la primera volta els nostres no han perdut cap partit fora de casa. Els entrenadors van demanar als jugadors seguir jugant com fins ara tot i trobar-se amb un rival més fluix i amb pocs canvis que actualment ocupa la part baixa de la classificació.

El Mataró no volia sorpreses i ben aviat Arnau posava el primer del partit en una bona jugada col•lectiva. Joel amb un fort xut feia el seu primer gol a la temporada després d’haver passat un any difícil i, Guillem i Pau tots dos gols molt semblants de segon pal, posaven un marcador molt favorable pels nostres i un clar domini de la pilota.

En la segona part no van afluixar i seguien anant a un ritme molt alt i amb molta intensitat. Mauro i, de nou, Joel, posaven dos golets més en l’inici que cada cop donava més tranquil·litat als nostres. Martí després d’un partit extraordinari i uns últims partits molt bons va aconseguir de penal el setè. Finalment, Arnau per segona vegada i Marc tancaven un marcador amb un 0-9, de nou sense encaixar gols en contra i demostrant que els nostres volen estar a dalt.

Des d’aquí aprofitem per felicitar al nostre porter Gerard Morillas pel seu debut amb l’infantil el passat diumenge. El següent enfrontament serà d’aquí dues setmanes a casa on els nostres rebran la visita del líder, el Sant Joan de Vilassar “C” que encara no ha deixat escapar cap punt.

Van jugar: Àlex i Gerard; Guim, Martí (1), Marc (1), Joel (2), Amai, Pau (1), Guillem (1), Mauro (1) i Arnau (2).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: