Injusta derrota del Infantil a casa

20170123_211636.jpgEmocionant partit el viscut diumenge al Pavelló Eusebi Millan de Mataró, on el nostre infantil va fer un gran partit amb uns minuts finals agònics on va passar-hi de tot i que va acabar per el resultat de 2 a 4 a favor dels visitants. L’infantil, que volia dedicar-li la victòria a en Joan i la Rocio, va sortir enxufat des de el minut 1. En el minut 3 de partit, una errada defensiva va donar lloc al primer gol dels visitants, i tot semblava que acabaria amb golejada de nou. Però no va ser així. Van seguir treballant, van creure en ells mateixos, en les seves possibilitats, i no van baixar els braços en cap moment. A diferencia d’altres partits, aquest cop s’arribava a porteria rival amb perill, i, com que tot sacrifici te la seva recompensa, Aitor, en el minut 9 feia l’empat robant una pilota a mitja pista. El partit estava controlat per part local, molt ben situats en defensa i un estat fisc fantàstic i en el moment que es feien canvis no es notava la diferencia d’un jugador a un altre. En el minut 13 debutava el porter de l’aleví Gerard Morillas amb l’infantil. Tots dos equips van tenir oportunitats per marcar durant la primera part.

A la segona part, pocs minuts després de començar, els groc i negres es van posar per davant gràcies al gol de Gorin, que només va tenir que empenya la pilota sol en el segon pal. El partit es posava de cara, hi havia nervis, mai havien viscut aquesta situació. Des de la grada ho sabien, i començaven a animar amb força, veien que podrien guanyar el partit. Els visitants tenien la pilota i els nostres defensaven i sortien a la contra. Ben situats en defensa neutralitzaven els atacats rivals, però a les contres, no eren capaços de ampliar el marcador. El partit cada cop es posava mes intens i els porters començaven a tenir mes protagonisme que mai. Bones intervencions d’ Alex i Gerard donaven aire fresc als mataronins. He aquí la polèmica del partit. En el minut 40 un jugador de l’Olimpyc, xuta fort i fa estirar-se a Gerard que l’atura, però la pilota es quedà a l’aire apunt d’entrar i abans de que entrés, l’àrbitre xiulava. Que xiulava? La pilota encara no havia entrat!! Ha xiulat falta al porter que va rebre una patada quant intentava salvar el gol? A xiulat joc perillós dins l’àrea? Doncs no, va xiular gol! Si, gol. Abans que traspasses la línia! Això va provocar moltes protestes des de la grada, que no entenien res, de l’entrenador Marc i del delegat l’equip en Paco. El partit es va aturar uns minuts per atendre en Gerard que era a terra. El partit es va tornar a posar en marxa amb 2-2 i on amb l’Olimpic va aprofitar que el nostre equip estava tocat moralment i va fer el 2-3 faltant 3 minuts per acabar. Els nostres jugadors no van baixar els braços i ho van intentar fins l’últim moment i en un contraatac, el rival, feia el definitiu 2-4 en el minut 50.
Gràcies aquest partit, s’ha vist la millora i la progressió ascendent del nostre infantil i tothom a vist de lo que poden arribar a fer amb esforç i ganes. A seguir així nois!!
Gràcies a l’afició que aquest cop no va a estar de 10 sinó que va estar de 100!!
De la grada al camp, som un!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: