Pineda de Mar vs Cadet Marc 3-7

20170121_121614.jpgEl dissabte passat el Cadet visitava la pista del cuer el Pineda, un equip desconegut que no semblava que hagués d’ocupar la darrera posició de la classificació. L’equip es presentava amb les baixes de Guillem i Ernest, però comptava amb l’ajuda de Bernat, que va tenir una molt bona actuació.

Els nostres preveien un partit plàcid, amb un equip que plantejaria una defensa tancada a mitja pista per aprofitar les pilotes recuperades al contraatac, i no es va equivocar a l’hora de preveure la tàctica dels locals. Tot i així els nostres van plantejar una pressió alta per recuperar pilotes que ja en els primers minuts ens va generar ocasions de gol, com la de Sergi que va fer l’u a zero després de recupera runa bona pilota i definir ajustat al pal. Dos minuts més tard va ser Sergio el que posava el dos a zero. La intensitat dels nostres era molt bona, ja que no deixava generar joc a l’equip rival, però les múltiples ocasions no acabaven d’entrar. Quan perdones o acabes pagant i com hem dit el Pineda no semblava l’últim de la classificació, ja que tenia dos jugadors molt determinants que portaven tot el pes ofensiu de l’equip. En una jugada on els nostres van dubtar ho va aprofitar el seu jugador número 11 per robar i plantar-se sol davant Jan per ajustar el marcador. La diferència ja només era d’un gol i aquesta acció va servir als nostres per veure que no podien relaxar-se. El joc no era el millor, però la intensitat en defensa permetia generar moltes ocasions, com la que ens van reglar Sergio i Roy perquè aquest segon acabés ampliant el marcador. No hi va haver temps per més.

Els nostres van sortir a la segona part amb ganes d’ampliar el marcador, i amb menys de 3 minuts Sergio i Sergi van establir l’1-5, gràcies a grans jugades d’atac. La nota negativa va ser la lesió fortuïta d’Oriol Campà al turmell, que li va impedir seguir sobre el terreny de joc. L’equip inconscient va començar aixecar el peu de l’accelerador, i ho va aprofitar el Pineda amb dues fogonades posar un 3 a 5 al marcador que feia patir. Els nostres però mitjançant Sergio van ampliar l’avantatge fins a 3-7, resultat amb el qual s’arribaria al final del partit.
Partit còmode, però que ens va servir per veure que mai pots deixar-te anar, però on vam veure una bona intensitat en la pressió. Amb una setmana de descans s’intentarà recuperar als lesionats i tancar amb victòria la segona volta davant el Palau Solità. 1,2,3 Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: