El Sènior «B» guanya per la mínima a Sant Pol

IMG_6412.JPG

El Sènior «B» aconsegueix els tres punts a la pista del Sant Pol després d’un partit molt disputat. Els groc i negres es desplaçaven a Sant Pol amb moltes baixes, que va provocar las convocatòria de dos juvenils: Aiax i Pol Roy. I sobretot amb la baixa important del seu mister, en Joan Serra. El partit ho va dirigir en Carlos Camacho i amb en Paco Bruguera com a delegat.

No vam tenir que esperar molt per saber quina era la estratègia dels locals per emportar-se el partit. Una defensa molt tancada i aprofitant els contraatacs i xuts llunyans per sorprendre als nostres rivals. Es sabia de la dificultat d’atacar una defensa posicional per part dels nostres però van començar a treballar i poc a poc van arribar les ocasions però amb molt poc encert cara a porteria. Els de Sant Pol van aprofitar l’únic xut de casi tot el partit per marcar el primer però l’equip no es va enfonsar i va empatar el partit amb un gol de Marc Vilà.  Abans del descans, Reina va marcar de córner el segon dels nostres per donar una mica més de tranquil·litat.

A la segona part, res va canviar i els locals continuaven defensant a mitjà pista i els nostres amb el control de la pilota i arribant a claredat a porteria contraria, sobretot amb xuts dels nostres millors xutadors però el porter local va fer una gran actuació. I així va passar els minuts fins que a falta de cinc minuts es van posar a jugar de cinc per intentar empatar el partit però sense encert amb una bona defensa dels nostres. Final i tres punts importants per continuar lluitant per l’ascens a segona divisió.

L’equip dedica aquesta victòria al seu entrenador, Joan Serra, que no va poder estar al partit degut a que continua ingressat. Molts ànims Joan!! La propera jornada, s’enfronten al líder de la categoria, l’Alella. Es lluitarà de nou per aconseguir una victòria. De la grada al camp SOM UN!! 1,2,3, MATARÓ

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: