Racing Pineda vs Cadet Lluis 5-0

WhatsApp Image 2017-01-17 at 10.03.38.jpegDerrota amb resultat injust per els nostres jugadors després del partit realitzat. Amb la baixa del nostre capità Ferran, l’equip sabia que seria un partit difícil ja que l’equip local es el segon classificat a la lliga i ha perdut molt pocs punts al seu camp.

El partit va començar amb molta igualtat, tenint més possessió els mataronins però els locals a la que recuperaven pilota sortien molt ràpid a la porteria defensada per Jan. Després de tenir un parell d’ocasions per obrir el marcador van ser els jugadors del Pineda, que amb una bona recuperació a camp nostre va marcar de jugada de segon pal sense que Jan no pogués fer res. L’equip no va baixar els braços i van seguir en busca de l’empat, amb ocasions més clares que les que havien tingut abans, però no vam ser precisos i en aquests partits després ho pagués molt i en els últims 5 minuts vam rebre 3 gols i el descans vam marxar amb el resultat de 4-0 al marcador. Lluís sabia que estàvem jugant bé, però faltava ser mes forts en defensa, i sobretot seguir la marca ja que tres gols van ser de jugades al segon pal sense replegar , i l’equip va sortir amb l’objectiu d’anar a fer el primer gol.

La segona part va ser clarament dels jugadors groc-i-negres, circulació molt més ràpida de pilota, pilota als pals, 2 contra 1, però faltava el més important, el gol. A falta de 5 minuts els locals es van col·locar amb 5 faltes i això feia que poguéssim tenir algun doble-penal, però a l’últim minut del partit, després d’una falta no pitada el Racing va fer el que va suposar el 5-0 final.

Partit on els jugadors van sortir amb moltes coses positives, tenim que continuar mirant endavant ja que el pròxim diumenge ens bé a visitar el líder de la categoria. Des de el Cadet “B” també volem donar suport a Joan i Rocio per l’accident que van tenir aquest mateix dia, ànims i força als dos, estem amb vosaltres!

De la Grada al camp SOM UN!

Van jugar: Jan, Bernat, Erik, Guillem, Àlex, Ivan, Aleix i Jesus.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: