Futbolpax Tarragona vs Femení 4-3

Bon partit el que es va veure a Tarragona entre l’equip de casa, FutbolPax i el Ciutat de Mataró femení. La primera part va ser de les de Tarragona que van estar més encertades de cara a porta i es van avançar amb un 2 a 0 al marcador aprofitant dues badades defensives de les nostres. L’entrenador, l’iu Claus, es va veure obligat a demanar temps mort i a continuació Patri posava el 2 a 1 al marcador en una jugada que la portera local va ser expulsada injustament per l’àrbitre que va interpretar que havia tocat la pilota amb les mans fora del àrea, malgrat que al fil de la mitjà part el Tarragona feia el 3 a 1 que ens va porta al descans.

La segona part va ser totalment del Mataró on es va defensar molt bé i es va atacar amb moltes ocasions i en dues de elles primer Patri i després Marta Vilà d’un fort xut, van aconseguir empatar un partit que mai és tindria que haver perdut però la mala sort va venir faltant 1,30 per acabar, quan el Tarragona atacava amb les cinc jugadores a l’atac i després d’un error en defensa feien el gol que els va donar la victòria malgrat tenir seguidament el Mataró fins a tres ocasions consecutives per tornar a empatar el partit.

Molt bones sensacions van donar les noies del Mataró amb una portera (Marta Paez) que va estar molt bé i va haver de jugar tot el partit a causa de la lesió de la seva companya a la porteria Mireia Neddermann, a la que desitgem una ràpida recuperació. A l’igual que a la jugadora Anna Valls, que continua convalescent d’una operació que va patir la setmana passada.

I de part de totes les jugadores i cos tècnic del equip femení, volem donar els millors ànims possibles a en Joan i la Rocio que van patir un accident de trànsit el Diumenge passat i des de aquí desitgem una ràpida recuperació i ara mes que mai estem units. FORÇA JOAN I FORÇA ROCIO. TOTS SOM UN!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: