El Sènior guanya agònicament contra el cuer

ÀNIMS JOAN I ROCIOSOM UN!!! (1).jpgPartit teòricament còmode el que tenia el sènior del Ciutat doncs jugava contra el cuer de la categoria, però el futbol sala també són sensacions i sentiments i l’entorn va entrar en joc. El pal de paller d’aquest grup no podria estar a la banqueta per culpa d’un accident dels que moltes vegades veiem per la TV i mai pensem que serem nosaltres els protagonistes. El sènior seria dirigit per Marc Vilà entrenador del nostre cadet. El partit va començar amb un Racing Pineda defensiu esperant l’oportunitat per sortir a la contra o un error dels mataronins, així arribar el 0-1 en un error defensiu. Els locals van seguir fent el seu partit, Alex d’un xut exterior fa l’empat, aquest gol dona tranquil·litat i els Ciutat comença a combinar amb fluïdesa no triga a arribar els 2-1 per part de Gigi després d’una bona circulació. El partit fa un tom i ara el Ciutat tranquil·litza el joc circulant i esperant l’oportunitat de fer el tercer que arribar el minut 18 obre de Capilla. El resultat de 3-1 hauria de donar la pausa els locals per poder seleccionar els atacs i marcar un ritme de partit. Els últims 5 minuts d’aquesta primera part els visitants van canviar de sistema i van començar a fer pressió a ¾ de pista els locals, trencaven aquesta pressió, però no van marcar i en una triangulació dels visitants arribar el 3-2. Comença la segona part i el Ciutat surt amb molts dubtes i amb moltes errades fruit d’això rep el 3-3 de falta i el 3-4 en cinc minuts el Racing tenia el partit de cara. El Ciutat desperta i comença posar una intensitat el partit que feia que els visitants cada minut fos molt llarg l’empat es començava a mastegar, però el gol no venia i el Ciutat seguia bregant. Finalment a falta arribar el gol amb pròpia porta que fa pujar el 4-4 el marcador, el Ciutat no afluixa i segueix amb molta intensitat el gol local, es feia esperar, les ocasions s’anaven produint. El Racing acumula faltes que quan faltaven 4 minuts provoca un llançament de doble penal per part de Gigi que transforma en el 5-4, els visitants comencen a jugar de 5 i el Ciutat es tanca i defensa el joc de 5 visita’n, l’atac no aconsegueix trencar la defensa i el temps passar, quan faltaven 58 segons una contra del Ciutat de 3×1 sorprenentment és tallada pel defensa i en la jugada posterior quan falten 43 segons el Ciutat comet falta. Doble penal a favor de Racing, el Millan fa el silenci. La pilota va fora i el Millan esclata. Passen els segons i final del partit victòria treballada en un partit que no era fàcil de jugar psicològicament. Gràcies Marc Vilà i SOM UN!! Ara més mai.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: