Aleví vs Arenys de Munt “B” 10-0

20170115101359_IMG_7190.JPGDesprés de les vacances nadalenques on els nostres no han parat d’entrenar i molts han estat al campus de tecnificació organitzat pel club, ens visitava l’Arenys de Munt, últim classificat de la lliga. Els nostres no van relaxar-se i van sortir molt forts i en els primes deu minuts l’equip ja guanyava 3-0 gràcies a tres gols de Guillem. Els petits del club van treballar durant tot el partit aspectes nous que els entrenadors els han ensenyat i que estan treballant dia a dia.  Moments abans del descans, Arnau, Pau amb un gran gol i Mauro després d’una molt bona jugada de Martí van col•locar un 6-0.
A la segona part els nostres es van dedicar a jugar la pilota i tenir la possessió d’aquesta sense regalar masses pilotes al rival.  Amai, Arnau per partida doble i Mauro van ampliar una mica més del resultat fins al 10-0 final que deixa els nostres en una tercera plaça de la lliga que s’intentarà mantenir fins al final.
El següent partit de l’equip serà dissabte a les 9:00h al camp del Cardedeu, un equip que no posarà les coses fàcils. L’equip vol donar ànims a Joan i Rocio que van tenir un accident el passat diumenge i esperen que aquests 10 gols sigui una recuperació 10 pels dos!! De la grada al camp som un!
Van jugar: Àlex i Gerard; Guim, Martí, Marc, Guillem (3), Pau (1), Amai (1), Joel, Àlex, Arnau (3) i Mauro (2).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: