Futsal Arenys Mar vs Juvenil 3-5

16105544_10211872514306060_3891615128189428932_nEl juvenil va aconseguir una vital victòria a Arenys de Mar davant un rival directe en la seva lluita pel descens de categoria. El partit venia precedit per les baixes que arrossega l’equip i el fatal diumenge que estava passant el nostre club amb l’accident d’en Joan i la Rocio. Però l’equip va saber estar en tot moment en el partit i donar la cara en una pista molt complicada. Els locals van sortir molt enxufats en el partit i no van tardar en marcar el seu primer gol però Aiax, que va fer un partit molt complet, va empatar amb un fort xut de puntera que va entrar per tot l’escaire. Els nostres van començar a fer un bon joc, realitzant bones sortides de pressió i en una d’elles, Pol Roy va marcar després d’una gran jugada col·lectiva i regatejar el porter local. Però de nou, els locals van empatar de penal després d’unes mans de Rangel a l’àrea. Els nostres no es van venir avall i abans del descans, en José Guijarro va aprofitar un refús en l’àrea per marcar el tercer. El refús va venir després d’un xut del porter Pol Pinyol que es va incorporar a l’atac des de una jugada de banda.

La segona part es va continuar amb la mateixa dinàmica. L’equip estava fent un partit molt seriós i es trobava molt còmode defensant el marcador i amb la seguretat que ens donen els nostre porters, Pol i Andrés. Amb un altre bona jugada d’Aiax per banda, va marcar en el segon pal l’Arnau Roig amb el genoll. El cinquè va ser obra d’Aiax després d’una jugada de contracop de llibre que va sorprendre als rivals. En aquest moment els arenyencs es van posar a jugar de cinc i van aconseguir marcar el tercer abans de que l’àrbitre decidís que no havia temps per més.

Amb aquests tres punts, l’equip ascendeix fins la vuitena posició en una lliga molt lluitada per la part baixa de la classificació. L’equip sencer vol dedicar aquesta victòria a en Joan i la Rocio, dos persones molt importants en el club i que sense elles mai s’aconseguirien els nostres objectius. Ànims i ara més que mai, SOM UN!!!

Van jugar: Andrés, Pol Pinyol, Arnau Roig(1), Aiax Claus(2), Guillem Masoliver, Abel Rangel, Pol Roy(1), Adam Alcalà i José Guijarro(1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: