Cadet Marc vs Premià de Mar 6-1

20170115_112221.jpgPartit còmode el que es van trobar els nostres cadets davant el Premià de Mar. Després de la dura derrota a copa i amb poc temps per recuperar i menys entrenar, van donar una bona imatge a casa davant l’afició, que els ha de servir per agafar moral de cara a la segona volta.

El partit va començar amb una intensitat molt alta per part local que va ofegar els rivals a la seva porteria, recordant una de les millors versions dels nostres. El primer gol no es va fer esperar i va ser obra de Guillem amb un xut des de la frontal. El seu porter va ser dels més destacables dels visitants doncs va realitzar molt bones aturades, però novament no va poder frenar a Sergio que va anotar el seu 22è gol a la categoria. La bona notícia també va ser el gol de Sergi, que feia dies que es mereixia sumar al seu compte personal. Bon gol després d’una gran jugada col·lectiva. Finalment abans d’acabar la primera meitat Sergio va cedir un gol al segon pal perquè Roig rematés a plaer.

La segona part no va tenir gaire història i el guió del partit va ser similar. Els nostres però van canviar la intensitat i van apostar per tenir major control de la pilota. Els gols van arribar igual gràcies a Sergio i a un gol en pròpia porta. El rival però mitjançant una gran jugada col·lectiva va fer un merescut gol de l’honor.

Bona victòria a casa i tres punts més per mirar a la zona alta de la classificació. Destacar la gran intensitat que han posat els nostres des del primer minut de partit. Per últim dedicar la victòria a Joan al que desitgem una ràpida recuperació. Molta força Joan. 1,2,3, Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: