AEFS Arrels vs Infantil 10-1

IMG-20170115-WA0004.jpegL’infantil es va desplaça diumenge a Barcelona per enfrontar-se a un equip de mitja taula, l’escola Arrels. Un resultat massa albutat per el que es va veure en el terreny de joc. L’infantil, que va tindre que jugar en una pista de ciment d’un barri de Barcelona per manca d’instal·lacions de l’escola Arrels, i, on no hi havia espai per treure de banda o corners i on els nanos no paraven de relliscar, van fer un bon partit. Els locals es van avançar ràpidament en el marcador, però els groc i negres no van baixar el braços i van anar a buscar la porteria rival, amb mala sort de cara a porta. El partit era un anar i tornar on els dos equips tenien oportunitats, però els locals van ser mes eficaços que els nostres de cara a porta. Els gols anaven caient, però no es donaven per-vençuts i, a la segona part, es va veure un Mataró amb molta intensitat i on hi havia pinzellades de bon joc i amb moltissimes ocasions, que malauradament sempre topaven amb el porter rival. El gol dels de Mataró va arribar després d’una maca jugada a un i dos tocs entre els 4 que estaven a pista i que Alejandro, amb un fort xut, per fi, aconseguia el gol. Aquest equip comença a tenir bona pinta, i queda tota una segona volta per demostrar coses.

Gracies als pares per estar allà amb l’equip, que mes que mai, se’ls va notar i molt!!  I per acabar, l’equip infantil del Ciutat de Mataró, entrenadors, jugadors i familiars, volem fer arribar des de aquí una forta abraçada al nostre coordinador, Joan Serra i, a la seva dona Rocio, que van patir un accident de tràfic aquest passat diumenge. Esperem que es recuperin el mes aviat possible. Ara mes que mai SON UN!
IMG-20170115-WA0017.jpg

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: