Cadet i Juvenil, eliminats de la Copa Catalunya

Aquest passat dijous el cadet “A” i el juvenil van tenir partit de copa Catalunya. Els dos equips, jugaven els seus enfrontaments de segona ronda a pista contrària i no van poder superar els seus rivals.

WhatsApp Image 2017-01-13 at 14.45.43.jpeg

El Cadet “A” d’en Marc, tenia un difícil desplaçament a Palafolls davant un rival de la part alta de la classificació. L’equip es presentava amb les baixes d’Ernest, Marín i Ferran; però amb l’esperada recuperació de Jan, que a poc a poc ha d’anar agafant el ritme de la competició.

Al partit es van veure dues cares molt diferents, una primera part on els nostres, tot i estar ben posicionats, només van poder anotar un gol amb una mica de fortuna, i on van encaixar quatre gols, tres d’ells de faltes a la frontal de l’àrea. De fet aquesta poca contundència a l’hora de defensar les faltes és el que va condemnar l’equip. Tot i que es va disposar de forces ocasions al contraatac, no es va poder reduir la diferència.

A la segona part sí que va sortir a pista el Mataró que coneixem, enrabiats per les errades comeses i amb la confiança que es podria remuntar, ràpidament Oriol va retallar distàncies en recollir un refús. Les ocasions no paraven d’arribar per part dels groc i negres, però els locals es van trobar amb la fortuna de recollir un refús i poder generar un contraatac, i de nou tornar a ampliar l’avantatge. Com el pes del partit el portaven els nostres, ràpidament van poder tornar a entrar al partit amb un gol de Sergio. I a la jugada següent els nostres es podien haver pogut col·locar a un gol, si el pal no ho hagués volgut evitar. Com diu la dita, quan perdones o acabes pagant, i en una jugada calcada a la contra anterior, els locals van poder tornar la tranquil·litat al pavelló. Admirable però va ser l’esperit de lluita dels nostres, que quan faltaven 4 minuts van posar el 6-4 al marcador per part de Bernat i van tornar a inquietar als locals, però el marcador ja no es va voler moure més tot i les diferents ocasions que es van tenir.

Tot i la gran segona part dels nostres, la competició del K.O. requereix estar en tot moment a un molt bon nivell, i els nostres van pagar molt car els gols de falta encaixats. Ara sense massa temps per recuperar, l’equip ha de pensar en la visita del Premià, el proper diumenge,  un rival directa en la lluita per estar a la part alta de la classificació.

16105544_10211872514306060_3891615128189428932_n.jpgPer la seva part, el juvenil es desplaçava a la pista del Inter Esportiu Malgrat que va líder de la segona divisió juvenil sense perdre cap partit de lliga. A la complicitat del rival, es va sumar les baixes de l’equip que va jugar amb tant sols dos canvis a pista. Els de Malgrat van sortir molt forts i ràpidament es va col·locar 2 a 0 en el marcador degut a la poca intensitat i tensió dels nostres jugadors però es va aconseguir una bona reacció per empatar el partit a 2 abans del descans amb gols de Aiax i Pol Roy.

A la segona part, els locals continuaven apretant la nostra porteria però sense encert. Van marcar el tercer gol després d’un penal innocent dels mataronins i posteriorment un error en un corner que va provocar una ràpida contra dels de Malgrat que van fer el 4 a 2 a falta de 9 minuts.  Els nostres van sortir de cinc però amb poca fortuna i van encaixar dos gols més per acabar el partit 6 a 2 i acomiadar la Copa. Ara toca pensar en la seva lluita en lliga per aconseguir l’objectiu de mantenir-se a primera. Diumenge juga a casa del Arenys de Mar, un rival directe per la permanència.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: