Finalitza I Campus de Tecnificació amb una bona participació

WhatsApp Image 2017-01-04 at 21.12.19 (1).jpegAhir va finalitzar el primer Campus de Tecnificació de Futbol Sala durant el període de Nadal amb una molt bona participació, amb un total de 25 jugadors provinents d’equips del CFS Ciutat de Mataró i l’AE Enlleura’t. Primer campus que es realitza de manera conjunta ambos clubs i amb la intenció de realitzar projectes futurs en comú.

Durant el campus, els participants han realitzat diferents sessions per perfeccionar la seva tècnica i domini del Futbol Sala mitjançant la instrucció amb exercicis dels seus monitors. Han participat un total de 4 monitors vinculats al nostre club: Pol Aledo i Adrián De-Gea, jugadors del primer equip; Lluis Macias, jugador del primer equip i entrenador del cadet «B» i en Pol Roy, jugador del juvenil i entrenador de l’aleví. Tot coordinat per en Joan Serra, coordinador esportiu i entrenador del primer equip.

WhatsApp Image 2017-01-04 at 21.12.32.jpeg

Però no tot ha estat tecnificació, també han realitzar una part més lúdica amb tornejos, campionats i una sortida al Salting Extrem l’últim dia del campus. Continuarem amb aquestes iniciatives per formar a jugadors pel seu creixement esportiu i com a persona. Us esperem al proper campus!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: