Acomiadem el 2016 i donem la benvinguda el 2017

WhatsApp Image 2016-12-31 at 11.38.09.jpeg

A poques hores d’acabar el 2016, volem compartir un petit resum del que ha estat per nosaltres l’any 2016 al nostre club. A inicis del 2016 ens vam proposar diferents objectius  interns que podem assegurar que s’han complert satisfactòriament i gràcies això, ara podem gaudir d’un club viable econòmicament i amb un gran creixement social però encara amb molta feina a fer. A continuació recordem algunes fites d’aquest any 2016:

  • Podem celebrar que el 2016 va ser l’any de l‘ascens del sènior femení a Divisió d’Honor, únic equip femení de la comarca del Maresme. Realitzant una temporada increïble a primera divisió i proclamant-se campiones a falta de moltes jornades.
  • El juvenil va aconseguir l’ascens a primera divisió després del subcampionat de Segona Divisió en una lliga molt igualada i lluitada on es van veure grans partits al Eusebi Millán.
  • No oblidem la resta d’equips que van aconseguir els seus objectius i especialment, al sènior masculí que s’ha assentat a la categoria de Divisió d’Honor, sent un dels rival a batre durant aquesta temporada 2016-2017.
  • El nostre equip de l’esport adaptat es va proclamar campió de Catalunya en la seva categoria i realitzant diferents tornejos amb molt bons resultats. Un clar exemple, del creixement social del club.
  • Durant el 2016, s’ha fet per primera vegada campus esportius d’estiu i de nadal amb una bona participació dels nostres jugadors i obrint la inscripció a diferents nen/es de la ciutat, cosa que ens ha fet créixer massa social.
  • Vam celebrar el 20è aniversari del Restaurant Auto d’Ara, el nostre patrocinador principal, amb l’entrega una placa conmemorativa.
  • I parlant de patrocinadors, es va sumar al nostre projecte  AR Motors concesionari oficial de KIA i el Tot Mataró    . Tambe es va arribar a un acord de patrocini amb Barba Rossa Beach Bar per ser el patrocinador oficial de l’equip femení a Divisió d’Honor.
  • Vam celebrar el I Campionat Escolar de Futbol Sala de Mataró amb un gran èxit de participació de l’escoles de Mataró i un gran despligue organitzatiu.
  • I fa poques setmanes, es va inaugurar la pista coberta del Eusebi Millán que ens donarà millor qualitat d’entrenament a partir del 2017.

I que demanem al 2017? Demanem que tota la família del Ciutat tingui una bona entrada d’any i un feliç 2017 i des del club continuarem treballant per continuar creixent a nivell esportiu i social a Mataró.

FELIÇ 2017!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: