Juvenil vs Sant Cugat 2-5

WhatsApp Image 2016-12-19 at 21.24.17 (1).jpegDerrota del juvenil a casa davant un bon rival que es col·loca co-líder del campionat després d’aquesta victòria. No era un partit fàcil pels nostres ja que els de Sant Cugat portaven 4 partits sense perdre realitzant molt bons números i els nostres venien de perdre a domicili en Premià. L’inici del partit es van notar molts els nervis i els visitants ho van aprofitar per posar-se 0 a 2 en cinc minuts però els nostre joves jugadors van reaccionar molt be i realitzant un gran joc amb la pilota  i una forta defensa van aconseguir empatar el partit amb gols de José i Aiax per anar-se al descans amb un empat merescut. Dels millors minuts a lliga de l’equip però a la segona part tot va canviar i va baixar molt el ritme del partit, segurament degut al físic. Els visitants van demostrar que son un gran equip i van marcar el tercer en una errada defensiva dels nostres i posteriorment el quart de penal. Quedaven 10 minuts per intentar de nou, remuntar el partit però no va ser possible ni amb el joc de cinc amb el porter. Els visitants van aconseguir el cinquè per matar el partit.

Derrota que deixa els nostres en plaça de descens de categoria a falta de disputar el partit del proper dijous contra el Futsal Badalona, en un partit molt important per tancar l’any fora de la zona de descens que es el que es mereix aquest equip. Queda molta lliga que lluitar i patir. 1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Andrés, Pol Pinyol, Arnau Roig, Aiax Claus, Guillem Masoliver, Abel Rangel, Pol Roy, José Luis Gómez, José Guijarro i Abel Pando.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: