Futsal Badalona Iris vs Cadet Marc 4-0

20161218_091043.jpgSegona derrota del Cadet “A” a casa del segon classificat per un injust 4-0 que no reflecteix el partit que es va veure sobre el terreny de joc. Els nostres que de nou venien amb baixes –les de Jan i Bernat-, van marxar a casa amb dos lesionats més: Sergio i Raúl.

Si fa no fa, la dificultat del partit era la mateixa de la setmana passada, en la que es va visitar el líder. Pel que es va plantejar un partit que es caracteritzes per un gran ordre defensiu amb la posterior possibilitat de sortir a l’atac amb superioritat numèrica. Els nostres jugadors se sabien molt bé el guió del partit i durant els primers 15 minuts van deixar sec un equip que porta 79 gols a favor (quasi el doble del segon: 47). Alhora van gaudir d’oportunitats per avançar-se en el marcador, però no van estar encertats en l’última rematada. Com ja se sap, qui perdona ho acaba pagant i així va ser. En un tancar i obrir d’ulls els locals es van col·locar 2-0 amb dues jugades de corner, que fan finalitzar amb xuts exteriors. Així es va arribar al final de la primera meitat.

A la represa els nostres van sortir amb les piles carregades, decidits a remuntar el partit, ja que sabien que l’única manera que havien pogut crear ocasions els locals havia estat mitjançant la pilota aturada. Però coses de la vida només començar el partit els nostres van rebre un nou gol de jugada d’estratègia, i no va ser perquè no s’haguessin corregut els errors al vestidor. Just després es van donar les lesions de Raül i Sergio gairebé seguides. Aquest conjunt de situacions va ser un cop dur per l’equip que tot i això va seguir creant ocasions de gol al contraatac, però que no va poder materialitzar. Els groc i negres van intentar jugar de 5 però la pressió alta del Badalona no va permetre que es donessin gaires oportunitats. De fet el 4t gol va venir en un error en el canvi del porter que va deixar al jugador de Badalona amb la porteria buida per anotar el definitiu 4-0. No hi va haver temps per més.

En línies generals el Ciutat va fer un bon partit, lluitant de tu a tu amb un dels millors equips de la categoria i en què les jugades a pilota aturada van decidir el partit. Cal treballar més en aquest aspecte. Ara però cal recuperar la moral i els lesionats, ja que el pròxim dimarts hi ha el partit de recuperació davant el Blanes. Per últim agrair a les famílies el suport durant el partit i el temps per aixecar-se un diumenge a primera hora per anar a Badalona. Amb vosaltres som un… més forts! Moltes gràcies!

1,2,3 Mataró!.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: