Femení vs AEE Institut Montserrat 1-1

20161119_143611_resizedPartit jugat de tu a tu entre 2 equips de la part baixa de la classificació, on el Mataró va disposar de moltes ocasions de gol i una vegada més la sort no acompanya aquest equip que partit rere partit o lluita tot i no troba la recompensa desitjada com seria la primera victòria de la temporada.

El resultat final d’1 a 1 no reflecteix el que s’ha vist en el camp, ja que el Mataró després d’empatar el partit amb un gol de Marina, ha intentat de totes les maneres possibles guanyar el partit, però al final no a estat possible, i el positiu és que per fi s’ha puntuat en la lliga.

Desitgem que aquest punt serveixi per pujar la moral de les noies de cara al partit del 8 de Gener contra el Ripollet, i arribi per fi la tant desitjada victòria. Ànim Mataró!!, Endavant Mataró!!, Força noies!! BONES FESTES!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: