Inauguració de la pista exterior coberta del Eusebi Millán

inaugpistaextDesprés de patir un endarreriment en les seves obres, i tenir que utilitzar per entrenar els nostres equips durant el primer trimestre de la temporada, la pista de l’Escola Torre Llauder, podem confirmar la propera inauguració de la pista exterior coberta del Pavelló Eusebi Millán que es produirà aquest diumenge 18 de Desembre a les 11:00 del matí amb diferents actes i partits entres els diferents clubs esportius que fem ús del Pavelló i entitats del barri. Per part del CFS Ciutat de Mataró es realitzaran amistosos dels nostres equips d’esport adaptat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: