Futsal Arenys de Mar vs Infantil 10-2

WhatsApp Image 2016-12-04 at 21.29.08.jpegL’infantil es desplaçava a jugar a Arenys de Mar davant un equip que porta des de fa 3 anys jugant junts. Els groc i negres han començat molt be el partit tenint les primeres ocasions de gol i on Nico avançava els nostres en un fort xut ajustat al pal. L’alegria durava poc ja que els locals empataven el partit al cap de dos minuts. Els mataronins ben organitzats enrere neutralitzaven les arribades dels locals, i no tenien sort de cara a porter en els contraatacs. Els locals marcaven 2 gols mes a la primera part, però Alejandro en un gran xut de falta supera al porter local per a dalt i retallava distancies 3-2. Quant quedaven segons per acabar la primera part els locals es trobaven amb una pilota morta a mitja pista per un error de comunicació i feien el quart. 4-2
La dinàmica de la segona a estat la mateixa fins que el partit estava 6-2. En aquest instant els mataronins han començat a pressionar a dalt i han gaudit de numeroses ocasions de gol que no aprofitaven per retallar distancies, en canvi el rival, amb espais aprofitava les seves deixant el marcador en 10-2.
Bona imatge de l’infantil, ja que encara la victòria, porten una bona dinàmica i saben a que juguen i cada cop se’ls i dona millor. D’aquí a dues setmanes l’equip rebrà al Malgrat, rival directe per la permanència i aquí es on no es pot fallar. Esperem que el pavelló estigui ple de gom a gom i doni tot el màxim suport aquest equip que es mereix la victòria des de fa setmanes. Molta sort!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: