Aleví vs Inter Esportiu Malgrat 2-2

20161204091145_IMG_6273.JPGPartit complicat dels nostres que sabien que sinó estaven al seu màxim nivell seria complicat plantar cara a un equip ben treballat que va presentar-se amb ganes de donar guerra i aprofitar al màxim les seves ocasions.
Els nostres no van estar al nivell dels últims partits i això ho va aprofitar el Malgrat per avançar-se al marcador i d’aquesta manera marxar al descans amb 0-1 al marcador.
Els groc i negres sabien que el seu nivell havia d’anar augmentant i només començar la segona part una bona internada d’Arnau ha dins de l’àrea va provocar un penal que Guim s’encarregaria de transformar.
El Mataró era qui tenia les ocasions però novament van ser els visitants els que van avançar-se en una jugada desafortunada pels nostres on no van estar encertats en treure la pilota de l’àrea i va rematar un jugador del Malgrat amb els nostres sense poder reaccionar. Encara quedava molt de partit i els petits del club estan acostumats a donar espectacle i bon joc. Poc abans del final Arnau va aconseguir l’empat amb el qual s’acabaria el partit.
Un resultat que deixa als nostres una mica decebuts pensant que podien treure alguna cosa més d’aquest partit. Tot i així els nostres no baixaran els braços i seguiran mirant cap amunt.
Aquesta setmana descans pels campionats comarcals, i la següent ens desplacem cap a Sant Celoni, un partit que s’haurà de treballar perquè no serà fàcil. Destacar el debut de Joel que després de dos mesos va poder debutar a la lliga.
Van jugar: Àlex; Guim (1), Martí, Marc, Guillem, Amai, Joel, Pau, Mauro, Arnau (1) i Àlex.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: