Premià de Dalt vs Juvenil 5-0

El juvenil ha perdut aquest matí de bon hora a la pista del Premià de Dalt per un contundent resultat de 5 a 0. Dura derrota que deixa l’equip tocat ja que era un rival directe per la lluita per la permanència. Poc podem analitzar per part dels nostres perquè no va sortir res de res durant tot el partit. El Premià va aprofitar dos bones jugades del seu millor jugador per anar-se al descans amb un resultat favorable de 2 a 0. Encara que els nostres van poder fer algun gol en clares ocasions però el porter premianenc ho va aturat tot. A la segona, va arribar el tercer en pocs minuts i el quart en una jugada de falta. En aquest moment, els groc i negres van sortir de cinc per tal de poder remuntar el partit però igual que l’anterior jornada, no van crear perill en el seu joc i els premianencs van rematar un gran partit amb un cinquè gol.

Només queda aixecar cap i tornar al treball per millorar entrenament a entrenament i continuar amb la complicada lluita per mantenir l’equip a primera en la seva primera temporada en la categoria. Partit que han d’oblidar i ja pensar en al proper rival després del pont de desembre. Destacar el debut del jugador del cadet Oriol Roy.

Van jugar: Andrés, Pol Pinyol, Arnau, Oscar, Aiax, Masuli, Rangel, Pol Roy, Pando, José Guijarro, Sergio Vivas i Uri Roy.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: