Futsal Mataró “B” vs Aleví 2-3

20161112143514_IMG_5863.JPGPartit complicat des del primer moment on els nostres sabien que el Futsal Mataró “B” no ens posaria les coses fàcils. Tot i així els nostres van aconseguir tres punts molt lluitats. El partit va començar amb un rival molt fort que es va avançar en la primera ocasió del partit quan Arnau amb molt mala sort va marcar-se en pròpia quan intentava treure una pilota de la defensa. En la següent jugada Pau empatava pels nostres en una bona jugada d’estratègia. Els nostres seguien tenint ocasions que no acabaven de transformar en els últims metres. Quan menys esperaven els nostres, el Futsal aprofitava un regal defensiu per tornar a avançar-se al marcador. Just abans del descans seria Arnau qui acabaria marcant després de lluitar una pilota a l’interior de l’àrea rival.

La segona part seguia igual, amb ocasions pels dos equips tot i que els nostres començaven a mostrar-se superiors. No va ser fins a la meitat de la part quan Gerard xutaria des de la seva pròpia àrea després de rebre una passada de Martí. Un espectacular gol on el porter rival no va poder fer-hi res. Els nostres van seguir intentant augmentar el marcador peroò no hi va haver forma de superar la defensa rival.

Gran partit dels nostres on no es va veure l’equip de les últimes setmanes tot i que si es va poder veure la lluita que demostren sempre. Bon resultat de 2-3 i, d’aquesta manera, és el Ciutat de Mataró el que es torna a emportar el derbi.

La setmana que ve partit complicat a casa davant del Malgrat, un equip que posarà les coses difícils i on els nostres hauran de demostrar la seva millor versió per poder derrotar al rival.

Van jugar: Gerard (1) i Àlex; Guim, Martí, Marc, Guillem, Pau, Arnau (1), Mauro i Àlex.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: