Cadet Lluis vs Sant Joan Vilassar “C” 1-2

WhatsApp Image 2016-11-27 at 13.51.25.jpegDura derrota del cadet davant els nostres veïns per un resultat ajustat d’1 a 2 al marcador.

El partit va començar amb una intensitat molt alta dels mataronins, i amb els visitants tancats a mitja pista esperant només algun error nostre per intentar apropar-se a la portera defensada per Aleix, que amb la lesió de Jan i l’Ernest amb l’altre cadet es va tenir que posar ell sota pals. A les botes de Bernat i Jesús van tenir oportunitats de fer el primer gol del partit, però la falta de punteria i el nerviosisme dels jugadors quan tenien que prendre l’última decisió de les jugades feia que no xutéssim entre els tres pals.

El resultat al descans era d’empat sense gols, sobretot es demanava intensitat ja que va anar baixant a la primera part, i ràpida circulació de pilota per la defensa tant tancada que tenien, però la sort va somriure als visitants i, el seu porter, amb un fort xut des de la frontal, va donar al pal i seguidament a l’esquena de l’Aleix per posar el 0-1 al partit, l’alegria els hi va durar molt poc als jugadors de Vilassar ja que després d’una bona combinació entre Bernat i Ferran aquest últim va assistir perquè Erik, en el dia del seu aniversari, fes l’empat a 1 al marcador.

A partir d’aquí només va haver un clar dominador del joc, d’intentar circular pilota i de tenir ocasions i més ocasions per fer el segon gol, que van ser els mataronins, però la sort no la vam tenir i després de fallar una claríssima ocasió de 3 vs 1, donant la pilota al pal davant del porter, a la següent jugada el Sant Joan va fer l’1 a 2 amb un xut que va rebotar entre les cames de l’Aleix i un defensa i es va anar col·locant lentament la pilota dintre.

Els nostres van anar en busca de l’empat en els últims minuts, però el porter va estar encertat i no es va moure el marcador.

Derrota dura després del bon partit realitzat, però cada setmana es comença a veure la millora de tots els jugadors i ara a pensar en el pròxim partit de nou a casa diumenge contra el Sant Julia de Ramis, ànims!

1, 2, 3 Mataró!!!

Van jugar: Aleix, Alex, Jesús, Ferran, Erik(1), Guillem i Bernat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: