DEBUT DE POL ROY AL SENIOR A

Volem donar l’enhorabona a Pol Roy per poder realitzar el que molts jugadors sumien fer quan comencen a jugar de petits, debutar amb el primer equip del club. Pol Roy porta al club des de primer any d’Aleví i ha anat pujant per les diferents categories del club fins a arribar a debutar amb el Sènior B del club amb el qual ha marcat un gol i el Sènior A aquest cap de setmana a Santa Coloma de Gramenet en el partit que enfrontava el nostre Sènior A contra el Ràpid Santa Coloma i que es va decantar pels nostres per 2-5. A part Pol és l’entrenador del nostre equip Aleví fent una gran feina preparant els que segur seran els futurs jugadors que nodriran els nostres sèniors. Enhorabona i segueix treballant així de bé.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: