Infantil vs Santa Perpetua 1-2

WhatsApp Image 2016-11-27 at 13.55.17.jpegAquest diumenge l’infantil rebia a casa al Santa Perpetua. Els groc i negres han sortit enxufats des del primer minut amb el seu nou sistema tàctic, mes ordenat i han plantat cara a tot un Santa Perpetua  que a priori venia a golejar. Des del principi s’ha vist un equip motivat, amb intensitat, ganes, i sobretot companyerisme. Un equip molt ordenat en defensa, tancat a mitjà pista i sortint al contraatac. Li ha posat les coses difícils als visitants. La possessió de la pilota era per els visitants però no aconseguien penetrar la defensa local i els nostres, en el moment que robaven la pilota, feien un gran desplegament ofensiu on gairebé sempre es finalitzava amb un xut a porteria. La primera part els groc i negres han sigut molt superiors al rival, xuts des de fora l’àrea que feia estirar el seu porter, un pal, i, en el minut 17, una jugada d’estràtegia a pilota aturada en banda dreta, Alejandro amb un fort xut al segon pal feia que Aitor marqués el primer i únic gol per el Ciutat de Mataró. La primera part finalitzava 1-0.

A la segona part, al Santa Perpetua tenia el domini de la pilota i al contrari que a la primera part, ara sí que feia mal, però es tornava a trobar una gran defensa local i un espectacular porter. Quant millor estaven els nostres, en el minut 37, una internada per la banda dreta finalitzada amb una centrada dins de l’àrea, la pilota colpejà a l’estomac d’en Xan i fa que s’introdueixi dins de la porteria. En aquest moment amb empat en el marcador, els dos equips han tingut oportunitats per marcar gol. A falta de 3 minuts per el final, els visitants feien l’1 a 2, en una jugada amb molta mala sort per els nostres on, un xut llunyà tocà al travesser i, el rebot, va directe al cap d’un rival que remata per sobre de l’Àlex per a dalt. L’infantil no baixa els braços i comença a tenir la pilota hi ha pressionar tota la pista on té diverses ocasions, la més clara de totes, la tingut en Pol. El partit estava a punt de finalitzar i amb un xut potent des de 10 metres, on malauradament, ha anat centrada a les mans del porter. S’ha vist un gran partit aquest matí on aquests nois cada cop ho fan millor i la victòria està a tocar.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s