Barri Can Calet vs Cadet Marc 5-1

20161127_173107.jpgDerrota del Cadet «A» a casa del líder per un clar 5-1 que no reflecteix el partit que es va veure sobre el terreny de joc. Els nostres que després de molt de temps venien sense baixes van estar treballant a consciència aquest partit als entrenaments.

El treball es va notar a l’inici de partit doncs els nostres van sortir tàcticament ben col·locats i amb la intensitat que requeria el partit. Esperant a mitja pista es volia complicar el partit al líder i inquietar al contraatac. Durant els deu primers minuts no es va veure una ocasió en el partit, els nostres tenien el partit on volien. Poc després, en un cornen en contra, la pilota va rebotar en l’Uri i va entrar inexplicablement a la porteria visitant. Va ser un cop molt gran del que no es va saber recuperar l’equip, ja que la intensitat va baixar en picat i els locals ho van aprofitar per fer el 2-0. Es va demanar temps mort i es va aixecar la moral perquè els visitants acabessin la mitja part amb un pal i diverses ocasions. La sort no va estar de cara.

A la represa els locals van canviar el porter i amb ell la seva tàctica, ens van pressionar i a jugar de cinc. Els nostres van sortir adormits i en la primera jugada de cinc van encaixar el tercer gol que va ser mortal. L’ànim dels nostres va tornar a estar per terra i de la mateixa manera que va passar la primera part la manca d’intensitat va possibilitar el 4-0 dels locals. En aquell instant es va fer un canvi en quadre de l’equip i els jugadors que estaven a la banqueta van sortir per totes, les ocasions es van anar succeint i només faltava l’encert com a la primera part. El gran poder físic dels locals els ajudava a guanyar totes les pilotes dividides, bé per força o per rapidesa. Tot i així el pes del partit el portaven els nostres que van saber contrarestar el joc de cinc. Finalment el gol tan merescut va arribar per part de Sergio després d’una falta comesa pel porter local a l’hora de sacar i perdre temps. Les ocasions van seguir arribant, però a l’últim minut i amb l’equip buscant el gol amb desesperació va arribar el cinquè dels locals. No hi va haver temps per més.

Podríem quedar-nos amb el resultat i els aspectes negatius, però pensem que vam veure un bon Mataró lluitant amb el líder de tu a tu, amb una mica de mala fortuna i amb molta millora en aspectes del joc que fins al moment no dominaven com era al defensa al joc de cinc. Per últim agrair a les famílies el suport durant el partit i el temps per venir un diumenge a la tarda a Sant Fost. Amb vosaltres som un… més forts! Molts gràcies!

1,2,3 Mataró!.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: