Aleví vs Alella 7-3

Nova victòria de l’Aleví, aquest cop derrotant al tercer classificat, el Hummel Alella i, d’aquesta manera, poder sobrepassar-los a la classificació.
Els nostres es trobaven davant un bon rival que havien de guanyar per poder seguir escalant classificacions a una lliga on està molt disputada a la part de dalt.  Els groc i negres sabent la dificultat del partit van sortir molt forts i Amai i Àlex van avançar ben aviat els nostres. Els minuts passaven i novament Amai des del centre del camp va fer un espectacular gol que costarà d’oblidar. Els visitants no van afluixar tampoc i en un a bona internada van retallar distàncies tot i que poc després el nostre golejador Arnau va augmentar una mica més el resultat. Minuts abans del descans els visitants van col•locar el 4-2 amb un bon xut llunyà que Àlex no va aturar per ben poc tot i les bones aturades realitzades durant els primers vint-i-conc minuts.
La segona part va ser novament pels nostres que no van baixar el ritme inicial en cap moment i Guillem i Mauro van aconseguir dos gols que donaven una bona comoditat als nostres. De nou un xut llunyà va tornar a pujar un gol en el marcador visitant però Guillem en una espectacular jugada on van participar tots els jugadors va col•locar el 7-3 definitiu pels nostres.
Bon partit dels més petits que no han de baixar aquest ritme tant bo i anar cada cop a més.
La setmana que ve partit molt complicat al camp del Futsal Mataró “B”, un bon equip que posarà les coses molt difícils als nostres.
Van jugar: Àlex i Gerard; Guim, Martí, Marc, Guillem (2), Amai (2), Pau, Mauro (1), Arnau (1) i Àlex (1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: