SENIOR B 1-2 AT. CATALÀ B

Mal partit dels nois dirigits pel tàndem Serra-Camacho que no van entrar en cap moment en el ritme del partit, els grocs i negres que sempre han demostrat un bon joc de passades no van tenir el dia davant d’un rival ben assentat a mitja pista i que tirava dels seus pivots per atacar i que veia com a dos minuts de l’inici del partit s’avançava en el marcador i disposava d’alguna ocasió per ampliar el marcador. En una jugada amb un pèl de fortuna els mataronins van empatar el partit. Amb l’1-1 es va acabar la primera part. La segona va seguir la tònica de la primera amb un partit gris de tots dos equips i amb un rival amb idees més fresques que els locals i en 6 min posava l’1-2 al marcador i tot i que els mataronins van provar d’empatar el partit de nou no ho van aconseguir.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: