Olimpic Floresta vs Juvenil 5-0

FullSizeRender (3).jpgDerrota del juvenil davant l’Olimpic Floresta, un gran rival que va fer valer el rol de favorit i clar aspirant a pujar a divisió d’honor. Els mataronins es desplaçaven a La Floresta (Sant Cugat) amb la intenció de sorprendre als co-liders fent un partit seriós en defensa i aprofitant les màximes ocasions possibles però els locals no es van deixar sorprendre en cap moment i amb una intensa pressió a dalt no va deixar fer el nostre joc. En el minut 10, es van avançar amb un golàs de jugada individual que no va poder fer res Pol Pinyol. Van arribar els pitjors minuts dels nostres i van encaixar dos gols més amb una defensa desorganitzada. Abans del descans, Oscar es va marcar en pròpia el quart gol local.

A la segona, l’equip va sortir d’inici jugant de cinc amb l’objectiu de tenir la pilota i sorprendre als rivals amb un bon joc de cinc per ocasionar jugades de gol. El primer objectiu es va complir amb garanties però es van fer molt poques ocasions al porter rival. Els de la Floresta es van limitar a defensar el joc de cinc i estar còmode en la pista. Van tenir algunes ocasions però Andrés va estar molt atent a la porteria. A pocs minuts del final, els locals van marcar el cinquè i definitiu gol.

En conclusió, una derrota davant un bon rival que juga una altra lliga, la lliga per l’ascens mentre que recordem que el nostre equip lluita per mantenir la categoria en primera divisió en el seu primer any a la categoria i amb molt jugadors de primer any.

La propera setmana, partit molt important davant el Futsal Badalona a la nostra pista. Necessitem omplir la grada del Eusebi per animar aquests joves jugadors que estan deixant tot a la pista cada diumenge pel seu club. 1,2,3 MATARÓ!!!

Van jugar: Andrés, Pol Pinyol, Arnau Roig, Oscar, Aiax Claus, Jordà, Masuli, Rangel, Pol Roy, Pando, Adam y José Guijarro.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: