L’Infantil segueix sense conèixer la victòria

img_5845Dissabte al mati l’infantil tenia l’oportunitat de sortir de la zona de descens davant un club Natació Sabadell, amb només 1 punt. L’equip, que venia amb les baixes de Aitor i Gorin, a fet una gran primera part, ja que s’ha tancat a mitja pista i li ha donat la pilota i la iniciativa al rival. Gran treball tàctic defensiu dels groc i negres. Els dos equips han tingut bastants ocasions per posar-se endavant en el marcador, i a falta d’un minut per acabar la primera part el Sabadell es posava per davant en el marcador.
A la segona part, els nostres continuaven tancats a mitja pista, esperant el seu moment. La llàstima ha segut encaixar el segon gol. A partir d’aquest moment i faltant 15 minuts per acabar el partit els groc i negres han començat a pressionar. El Sabadell en algunes ocasiones sortia de la pressió i en altres no. Nico ha tingut l’oportunitat de marcar el 2 a 1 en una falta directa que ha marxat per a dalt del travaser, i a la següent jugada el Sabadell feia el tercer i deixava tocats als nostres. A partir d’aquí el partit ha sigut un anar i tornar on el Sabadell s’aprofitava dels espais per col•locar en el marcador el 7 a 0 final.
Toca fer autocrítica aquesta setmana i canviar alguns aspectes. La setmana vinent l’infantil rep a un altre equip que està amb només 3 punts. Hi ha de reaccionar ja que poc a poc s’està quedant sol a la cua de la taula classificatòria.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: