Cervera-Segarra vs Femení 6-0

20161119_143611_resizedDifícil partit el que tenia el Mataró en el seu desplaçament a Cervera (Lleida), contra un dels equips de la part alta de la classificació. No va tenit sort de cara a porteria en les múltiples ocasions de les que va disposar en la primera part el Mataró i en canvi el Cervera sí que va aprofitar dues ocasions que va tenir per avançar-se en el marcador amb 2 gols en la primera part.

En la reanudació el Mataró va sortir una mica adormit i això ho va aprofitar el Cervera per continua foradant la porteria de Nedderman, i l’entrenador Ivo Claus es va veure obligat a demanar un temps mort més aviat del previst normalment. En la reanudació del temps mort i amb 4 a 0 en contra continuava el Mataró intentant pressionar la porteria local sense sort i a la contra el Cervera va fer 2 gols més, deixant el marcador en un definitiu 6 a 0 i així es va arribar al final del partit.

Tot i això les sensacions continuen sent bones i després d’un dia tots junt viatjant en autocar i dinant a Guissona, el grup està molt animat i estem segurs que això té que canviar a millor. Ànim Mataró!! Endavant Mataró!! Força femení!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: