Cadet Marc vs Palau Solità i Plegamans 4-1

IMG-20161120-WA0003.jpgEl cadet va aconseguir una nova victòria a casa davant el Palau Solità i Plegamans, l’equip es presenta amb la baixa de Sergi, però amb l’esperat retorn de Jan que va poder fer el seu debut oficial després d’estar més de dos mesos de baixa.

Com tot partit a casa els nostres volien marcar fort qui mana i van sortir amb una intensitat mot bona. Es volia seguir mantenint aquesta ratxa de partits amb pocs gols encaixats i amb una millora en el joc col·lectiu. Així pràcticament és com es va anar desenvolupant la primera part, però de nou se seguin desaprofitant ocasions una tònica que ja ve sent habitual. Quan falten 5 minuts, Bernat va recollir un rebot a la frontal per estrenar el marcador, i donar més confiança a l’equip. Jan que va sortir a la primera part va estar atent a les poques pilotes que va rebre.

A la segona part els visitants van augmentar la seva intensitat i van començar a deixar-se notar més. El perill era més pròxim però les grans actuacions en defensa de jugadors que no ens hi tenen acostumats van permetre que fóssim nosaltres qui féssim el gol en una bona jugada de segon pal que va acabar Aksel. El partit però seguia estant perillós i es va demanar un temps mort per corregir errades i activar l’equip, ja que es veia pròxim el 2-1. Abans ho haguéssim comentat… només sortir del temps mort els visitants van retallar distàncies en una jugada on va passar de tot. Tot i el cop que suposava rebre un gol, els nostres no van arribar a abaixar el cap i el joc va tornar a créixer, fins al punt que van ampliar al marcador fins al 4-1. Primer Roig amb una gran definició i després un gol de traca i mocador de tot l’equip on van finalitzar de manera genial el segon part una jugada impressionant. No va haver-hi temps per més.

Victòria d’equip, victòria de club, on és significatiu que els anotadors no van ser els de sempre, tot i el partidàs que van fer per l’equip. Es comença a veure aspectes que es treballen als entrenaments, tot i que encara queda molt, però això és motiu de satisfacció. A casa tot és més fàcil amb aquesta afició tan genial que tenim. La setmana vinent arriba un dels partits més complicats de la temporada, visita a casa del líder.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: