Cadet Lluis vs FS Tordera 2-4

WhatsApp Image 2016-11-14 at 10.22.51.jpegPartit que es presentava molt complicat per els nostres jugadors després de la derrota de dimarts davant el Lloret i que el Tordera era un dels equips mes forts del campionat. El partit va començar amb els mataronins esperant a mitja pista i buscant les contres, i vam tenir ocasions per marcar el primer gol, però no va arribar, per part visitant, primera vegada que arribaven a porteria posaven el 0-1 al marcador. Els nostres no van baixar els braços, estaven sent superiors i van anar en busca de l’empat, l’equip generava molt bé la jugada però falta punteria i determinació en els metres finals. Ja els de Tordera amb un baix físic i demanant l’hora del descans, vam seguir tenir oportunitats de fer gol però entre el porter i la punteria no va poder ser.

En el descans Marc i Lluís demanaven que tenien que seguir amb aquesta intensitat, paciència ja que els gols acabarien entrant i sobretot seguir estan forts en defensa. A la segona part la tònica va ser completament igual que la primera, defensant molt bé i sortint ràpid al contraatac sobretot en els peus de Roy, que va fer l’empat del partit amb una gran jugada individual fent de pivot. Poc va durar l’alegria pels nostres jugadors ja que un error defensiu els visitants es van tornar a posar per davant el marcador. L’equip no va baixar els braços i ho va seguir intentant, però hi havia un autèntic mur a la porteria del Tordera, que des d’aquí vull felicitar els seu porter pel partit que va realitzar. Un error completament igual que el segon i un gol fluixos en defensa van posar el partit 1-4 i molt difícil de capgirar, però els nostres jugadors, lluitant fins l’últim minut, van seguir en buscar de retallar diferències i de nou Roy, amb un fort xut va posar el 2-4 final al partit.

Resultat injust després del partit realitzat, però amb bones sensacions per encarar el segon tram de la primera volta, jugant així sumarem molts punts d’això estic segur!

Van jugar: Ernest, Roy(2), Àlex, Erik, Ferran, Ivan, Jesús i Bernat.

1, 2, 3, Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: