Atlètic Català vs Cadet Marc 0-2

WhatsApp Image 2016-11-16 at 19.19.51.jpegSegona victòria a domicili del cadet A davant l’Atlètic Català. Com bé sent habitual, teníem les baixes de Guillem Roig i Raül Miranda, però amb l’ajuda de Ferran Vadell.

Els nostres van sortir conscients de quines eren les claus per frenar les armes enemigues, i que calia estar molt atents a les jugades a pilota parada. Les ocasions van començar a caure de la banda dels groc i negre però va costar obrir el marcador. Marín després de rematar una assistència de Sergio va poder obrir la llauna. Les ocasions es van anar succeint però la pilota només va voler entrar un cop més. El gol va venir per part de Sergio després de recollir el refús d’una falta que havia servit ell mateix. I amb el 0-2 es va arribar a la mitja part.

En el descans es va demanar augmentar la intensitat per tal de no patir en el resultat i guanyar més possessió de la pilota. Els nostres van sortir al camp decidits a millorar el seu joc, però els gols van seguir sense arribar. Els locals es van posar a pressionar la sortida i va augmentar el risc dels groc-i-negre. Els minuts van anar passant però com sabeu el marcador no es va moure tot i les ocasions que es tenien pels espais que deixaven els locals a l’esquena. Així es va arribar al final del partit.

Tres punts merescuts que van ser portats cap a Mataró, gràcies al treball realitzat als entrenaments i a una afició que semblava la local. Moltes gràcies per aquest suport. Per últim desitjar una ràpida recuperació als lesionats.

1,2,3  Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: