Infantil vs Mollet 1-6

WhatsApp Image 2016-11-14 at 14.53.57.jpegEls groc i negres perden una oportunitat d’or per sortir dels llocs de descens al caure davant el Mollet per 1 a 6. L’equip va donar la cara, sobretot a la primera part. Els visitants es van posar 0-2 en el marcador i, cap al final de la mitja part, Nico va marcar l’únic gol de l’equip i semblava que donava esperances ja que des de el moment del gol els groc i negres van tenir diverses oportunitats per empatar el partit i on es va fallar una ocasió molt clara de gol.
A la segona part l’equip va anar a pel partit, però es va trobar una bona defensa per part del Mollet que marcava gols gairebé al contraatac deixant el marcador 1-6.
Aquesta setmana l’infantil tornar a tenir , de nou, una altre oportunitat per intentar sortir dels llocs vermells de la taula classificatòria ja que visita la pista del Sabadell. Esta sent una temporada difícil i hem d’agraïr des de aquí tot el suport i ànims que reben aquests nois per part de l’afició, les families d’aquestes criatures, el club, els tècnics, etc…
Molts ànims i molta sort, els resultats arribaran ben aviat!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: