FUTSAL SANTVICENTÍ 4-7 SÈNIOR “A”

Els grocs i negres es van emportar el derbi maresmenc per 4-7 amb una gran primera part on amb un bon joc i gran finalització van aconseguir posar el 0-5 al marcador.
El primer gol dels jugadors dirigits per Joan Serra va ser obra de Àlex Álvarez que amb la seva clàssica ja puntera foradava la porteria després que Gigi botes una falta en camp rival. Ràpidament, va caure el segon gol per part dels del Ciutat de Mataró quan Pol Aledo es plantava davant del porter després d’una gran passada des del terra de Gigi i definia a un costat fora del seu abast.
Els mataronins portaven el ritme del partit i es plantaven forces vegades davant de porteria mentre que els de vermell intentaven sorprendre amb alguna contra. Finalment era Àlex altre cop de puntera a l’escaire després que Adri recuperés una pilota en una bona pressió el que marxaria el 0-3. Els mataronins que últimament estan fent grans primeres parts seguien dominant el joc i quan faltaven 4 minuts una gran passada de pol deixava sol a Capilla que amb un toc suau superava la sortida del porter marcant el 0-4, un minut després, Angel RoblesGigi” també es plantava sol davant del porter local amb una passada de Xavier Carbonell i definia per posar el 0-5 amb el que va acabar la primera part.
A la segona el Santvicentí sense res a perdre va sortir a pressionar als mataronins i a intentar retallar distàncies posant setge a la porteria mataronina, en 4 minuts de la represa els locals posaven el 2-5 al marcador però els de Mataró no s’enfonsaven i amb un minut Xavier Carbonell en aprofitar un rebuig del porter i Pol Aledo en finalitzar una bona transició posaven el 2-7 en el marcador. A partir d’aquí mals minuts dels grocs i negres que veien com Lluís Macias es lesionava el turmell i tenia que ser retirat en llitera i posteriorment amb ambulància, les proves han descartat una lesió greu i esperem que torni amb nosaltres d’aquí 2 o 3 setmanes. Molts ànims.
Un penal en 31 feia retallar distàncies als locals que immediatament van després es van posar a jugar amb porter jugador amb una bona defensa mataronina que encara que va rebre un gol va saber mantenir la tranquil·litat i va acabar guanyant per 4-7.
Bon partit en global i sobretot gran primera part dels mataronins que la setmana que ve s’enfronten al Lloret un rival directe en les aspiracions dels grocs i negres us esperem a tots el diumenge a les 11.45 a l’Eusebi Millan. Gràcies de nou a l’afició que es va desplaçar a Sant Vicents per animar-nos de la grada al camp SOM UN!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: