Futsal Mataró “D” vs Aleví 0-6

20161112144156_IMG_5874.JPGNova victòria dels petits del club en un derbi contra el Futsal Mataró 100% dominat pels nostres. Els groc i negres van sortir molt forts des del primer minut i en 3 minuts Guillem i Arnau ja havien avançat per partida doble als nostres, que sabien que per assolir els objectius marcats han d’estar en tot moment pensant en el partit. Amai i novament en dues ocasions Arnau van posar un 0-5 molt favorable als nostres, que no van baixar la intensitat inicial i on tots els jugadors van demostrar estar a l’altura del que se’ls demana.
La segona part va ser més calmada on els nostres van relaxar-se una mica i això va provocar que el Futsal tingués més ocasions que la primera part tot i que en tot moment els nostres porters van estar molt encertats. Abans de finalitzar el partit Mauro va col•locar el 0-6 final que demostra que els nostres van forts amb el que volen aconseguir.
Mica en mica es va demostrant que el bloc es molt competitiu i poden donar molta guerra ja que estan treballant seriosament el que els entrenadors demanen i d’aquesta manera millorant cada setmana i competint molt positivament durant el cap de setmana. La setmana que ve rebran la visita de l’Alella, un dels rivals més forts de la lliga.
Van jugar: Gerard i Àlex; Martí, Guim, Marc, Guillem (1), Amai (1), Pau, Mauro (1), Arnau (3) i Àlex

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: