Estel Vallseca vs Femení 5-2

Un partit amb dues parts molt diferents, on les noies del Mataró  ho van donar tot per intentar emportarse el partit  Amb 4 gols en contra les noies del Mataró a les ordres de l’entrenador Ivo Claus, van sortir a intentar lo impossible i van posar tot de la seva part per fer una segona part impecable i Roiget de falta, va posar l’1 a 4 al marcador, encara que en una badada defensiva l’Estel va posar el 5 gol al seu marcador.

Continua la mala sort de cara a porta, Valls va gaudir de dues ocasions, Nerea va tenir la portera local contra les cordes en vàries ocasions, I finalment va ser Roca en una jugada espectacular rifant-se a tothom, que va fer el definitiu 5 a 2, en una segona part que si bé va acabar en 1 a 2 per al Mataró, podia haver acabat amb 4 o 5 gols més a favor de nosaltres.

Val a dir que el resultat és molt enganyós i que el Mataró ha jugat un partit com a mínim per empatar, però tot i així aquest és el camí per trobar-se amb la tan desitjada victòria i si es continua treballant arribarà aviat. Ànim Mataró!!. Força Femení!!. Endavant Noies!!.

TOTS  SOM UN!!. Endavant Mataró!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: