Sènior “B” vs Sant Celoni 4-1

WhatsApp Image 2016-11-13 at 19.18.38.jpegDesprés d’un inici de lliga dubitatiu, el filial del Ciutat ja va agafant ritme i avui ha guanyat en claredat al Sant Celoni a l’Eusebi Millán per 4 a 1. L’equip entrenat per Joan Serra i Carlos Camacho ha fet un partit molt seriós en defensa, tot i que, va començar el partit poc organitzant i deixant jugar massa als visitants. D’aquesta manera, els de Sant Celoni es van avançar en el marcador superant per sota a Juan. Marc Castilla, que avui feia anys, va marcar l’empat en una bona jugada d’estratègia des del corner. Tot seguit, Eric Andrés feia una molt bona jugada individual per assistir al segon pal a Matias Dix, que s’estrenava en lliga. Abans d’arribar al descans, Matias Dix de nou va marcar el tercer després de driblar al porter rival.

A la segona part, els visitants van començar a jugar de cinc des dels primers minuts per tal d’intentar remuntar el partit però amb molt poc encert. Els nostres es van limitar a defensar de cinc i aprofitar les errades del rival però no van tenir sort amb el xut llunyà per donar tranquil·litat en el marcador. Amb el joc de cinc dels rivals i les bones intervencions de Sergi van anant passant els minuts. Els nostres van tenir moltes arribades per amb poc encert fins que Gerard va marcar el quart en una bona contra per finiquitar el partit.

Mal inici de partit però molt bona reacció de l’equip que comença a trobar el seu joc i cada jornada es veu un grup més consolidat i amb moltes ganes. Amb aquesta victòria es col·loca en la quarta posició de lliga. La propera setmana rep al filial del Atlètic Català a l’Eusebi Millán. Desitjar una ràpida recuperació a Jordi Bilbeny que no ha jugat avui per lesió.

Van jugar: Sergi, Juan, Marc Castilla(1), Marc Vilà, Marc Bruguera, Eric Andres, Alex Reina, Victor Ruiz, Victor Rivilla, Matias Dix(2) i Gerard(1)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: