Juvenil vs Castellar 2-1

WhatsApp Image 2016-11-13 at 21.30.20.jpegEl juvenil aconsegueix una nova victòria a casa que l’allunyà de la zona de descens. Els groc i negre es porten els tres punts en un partit molt disputat que s’ha decidit per la mínima contra un bon rival com es el Castellar. Els nostres van sortir molt concentrats entenen que a casa no es poden perdre punts si volen assolir l’objectiu de mantenir-se a primera. L’equip tenia molt estudiat al rival que feia un bon joc de quatre però sense profunditzar i van realitzar una bona defensa en mitjà pista, aconseguint moltes recuperacions i bones ocasions però sense encert en els metres finals. Tot i això, es va arribar al descans amb el marcador favorable de 1 a 0 amb un bon gol de Jordà de jugada de banda que va sorprendre al bon porter rival.

L’inici de la segona part va ser dolentíssima. Els de Castellar van empatar el partit molt aviat després d’aprofitar una baixa de tensió de la nostra defensa.  Van arribar minuts molt complicats on clarament ens va salvar Andrés a la porteria. Aturant tot el que arribava i amb la nostra defensa totalment perduda. L’equip es va recuperar i va començar de nou a jugar la pilota i arribant a porteria contraria. Pol Roy va marcar el segon després de recuperar una pilota a camp contrari. Els visitants van sortir de cinc però no van inquietar als nostres que van poder celebrar una nova victòria a casa.

Amb aquest resultat, l’equip aconsegueix una ratxa de dues victòries que l’allunyà de les posicions de descens però sobretot dos victòries que els fa creure del seu joc després de un inici de lliga decepcionant. La propera setmana, l’equip es desplaça a la pista del colider, l’Olimpic Floresta que ve de guanyar en claredat davant el Futsal Mataró. Partit molt complicat on els nostres tindran que donar el millor de si per emportar-se els punts.

Van jugar: Andrés, Pol Pinyol, Arnau, Jordà(1), Rangel, Masuli, Adam, Pol Roy(1), José Guijarro, Oscar, Sergio Vivas i José Luis.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: