Sords del Gironès CE 1-10 Sènior B

WhatsApp Image 2016-11-09 at 22.53.05.jpeg

Els nostres nois van guanyar amb un bon marge de gols contra el darrer classificat en el típic partit trampa on si et relaxes, acabes passant-t’ho malament, cosa que durant 10 minuts van poder comprovar els jugadors dirigits pel tàndem Camacho/Serra.

Un cop es van assentar bé en el camp i jugant a dos tocs amb forces talls els gols van anar arribant i abans d’acabar la primera part l’equip groc i negre ja guanyava per 0-4, tot i patir algun ensurt quan baixava la intensitat mataronina.

A la segona, mateixa tònica quan els jugadors s’endollaven i es concentraven en les premisses rebudes des de la banda els gols, anaven queien però quan es baixaven els ploms eren els de Girona els que disposaven d’ocasions, tot i això com hem dit els gols anaven caient tants com 6 que posaven l’1-10 al marcador.
Seguim treballant i seguim creixent, pas a pas. 1, 2, 3 Mataró!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: