Sènior A 6-3 EFS Prosperitat

WhatsApp Image 2016-11-09 at 22.59.59.jpeg

Bon Partit dels grocs i negres que han tingut que treballar de valent per treure els 3 punts aquest diumenge al pavelló Eusebi Millan.

Tot començava de cara pels nois de Joan Serra quan al cap de 40 segons Pol Aledo de puntera finalitzava una bona combinació amb Capilla. El gol de la Prosperitat arribava en una bona contra en una errada de sacada de corner dels locals, però poc després Àlex Álvarez recuperava la pilota i cavalcava la banda i amb un fort xut de puntera foradava la porteria rival. Els dos equips disposaven d’ocasions però era l’equip barceloní el que de rebot marcaria el 2-2 amb el que es va finalitzar la primera part.

Al cap de 3 minuts de començar la segona i després d’un control afortunat el jugador número 8 del rival marcava un bon gol sense angla que va tocar els dos pals abans d’entrar.
A partir d’aquí la Prosperitat es tancava a mitja pista i buscava la contra per ampliar el resultat però finalment i després de pica molta pedra tornava a ser Pol Aledo el que marcava després d’una gran passada entre línies de Gigi. Els 2 equips van disposar d’ocasions però eren els de Mataró amb millor estat físic els que faltant 2 minuts s’avançaven amb un gran gol de Capilla després d’una molt bona combinació amb Àlex. Els rivals sortien de 5 però aquest cop la defensa Mataronina va parar el primer cop i era Alex el que marcava des de camp propi el gol que donava la tranquil·litat als de Mataró que quan faltaven 4 segons marcava de doble penal amb Gigi de protagonista el 6-3 final.

Partit d’ofici i seguim en el bon camí. Gràcies a l’afició que va omplir la grada de l’Eusebi. De la grada al camp SOM UN!!!!

http://m1tv.xiptv.cat/embed/275777?width=778&iframe_width=800&share=&height=438&iframe_height=484

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: