Femení vs Jesus-Maria 2-5

img-20161009-wa0007Mal partit de les noies del Mataró, acusant molt les baixes i afrontant un partit amb opcions, amb només 6 jugadores de camp i la portera!!. Sense sort de cara a porta com ja es un costum en aquest equip i intentant defensar com és podia, per la manca de jugadores, s’arriba a la mitja part amb un 0 a 2 en contra i amb poques ocasions per part del Mataró.

La segona part es podia pensar en la remuntada però el tercer gol de les de Barcelona va fer pensar en lo pitjor, cosa que no va ser així ja que Nerea Rivas en una contra va fer el 1 a 3 per somiar una mica en la remuntada!!. La autoexpulsió de Marta Vilá per doble targeta groga totalment merescuda va fer molt de mal a l’equip que encaixava el 4 gol amb només 3 jugadores en pista. En compte de enfonsar-se van anar al atac i novament Nerea Rivas va posar un esperançador 2 a 4 al marcador a falta de 4 minuts per al final del partit, encara que en la següent jugada el Jesus i María feia el definitiu 2 a 5, i aquí es va acabar el partit.
Val a dir que les noies del Mataró ho van donar tot i malgrat les circumstancies, no es van rendir mai, amb una actitud digne i esperançadora de cara als propers partits. Ànims i a seguir treballant, que es la única manera de que els resultats comencin a acompanyar al equip!!. Força Mataró i a pujar la moral.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: