Aleví vs Atlètic Català “B” 3-0

20161106100509_IMG_5703.JPGTercera victòria consecutiva dels nostres, aquest cop davant de l’Atlètic Català. Sabíem que el partit no tindria res a veure amb l’enfrontament dels dos equips durant la pre-temporada. El partit va començar amb un plantejament amb pressió alta i constant dels dos equips, amb un equip visitant que van sortir forts en totes les pilotes dividides. Els groc i negres van ser els primers en avançar-se en el marcador gràcies al gol de Guillem. Els nostres van ser molt superiors en la línia final però la bona intervenció del porter visitant va ser el motiu pel qual el marcador no va augmentar més.
La segona part va haver-hi el mateix ritme de partit: intens, pressió alta i molt fort en els enfrontaments entre rivals. Bon inici dels nostres que en els primers dos xuts van convertir el segon i tercer gol obra de Pau que donaven molta tranquil·litat pels petits del club. Els nostres van tenir moltes més ocasions que la mala fortuna en els últims metres i la bona actuació del porter rival feia impossible augmentar la distància del marcador. Els rivals van intentar molts contraatacs però pocs acabaven amb xut a porteria, on els nostres porters van estar molt encertats.
Bon partit que ens col•loca en quarta posició de la lliga. La setmana que ve els nostres buscaran els tres punts en el derbi contra el Futsal Mataró “C”.
D’altre banda felicitar a l’equip ja que en els últims dos partits no han encaixat gols i, en especial, volem felicitar al nostre capità Guim per la seva convocatòria amb la selecció comarcal del passat diumenge.
Van jugar: Gerard, Àlex; Guim, Martí, Marc, Pau (2), Guillem (1), Amai, Mauro, Arnau i Àlex.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: