Victòria molt important del juvenil a Badalona

img_5897El juvenil aconsegueix una important victòria davant del Manent Rambla per 2 a 4 en la cinquena jornada de lliga. L’equip visitava la pista de l’últim classificat amb la necessitat de guanyar els tres punts per sortir de la zona de descens i donar continuïtat a la seva millora del joc en els dos últims partits.  No va ser fàcil ja que van tenir que remuntar un marcador desfavorable de 2 a 0 en una primera part per oblidar en que els nostres van realitzar el pitjor joc de la temporada. Poca intensitat, poc encert en la transició de la pilota, poques arribades davant un defensa tancada i un defensa molt dèbil que va aprofitar els locals per avançar-se 1 a 0 sense fer res en el partit. Tot va canviar quan els de Badalona van marcar el segon. Els nostres van despertar i van començar a jugar com s’espera d’ells. Realitzant una bona pressió a la pilota i amb una circulació de pilota bona, van començar a tenir oportunitats. Aiax va marcar el primer en paret amb José Guijarro i posteriorment el mateix Aiax va empatar de falta directa. Jordà va fusilar al porter al primer pal per avançar als mataronins i per finalitzar, Rangel va marcar a plaer amb un 2 contra 1 amb Aiax. Quatre gols que van donar els tres punts importantissims però que deixa moltes dubtes en l’equip que ha de tornar a demostrar que poden sortit a competir en tots els partits des del minut 1 i no quan es troben en problemes en el marcador. La propera setmana rep a casa un rival complicat, el Castellar, que no ha començat be la lliga però que fan un bon joc. A continuar amb la lluita i treure els tres punts a casa. De la grada al camp SOM UN, MATARÓ!!!

Van jugar: Pol Pinyol, Victor Jordà(1), Abel Rangel(1), José Luis Gómez, Aiax Claus(2), Oscar Jiménez, Guillem Masoliver, José Guijarro i Pol Roy.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: