Palau Solità i Plegamans vs Infantil 12-1

img_5845Aquest cap de setmana, l’infantil encarava el partit amb només 8 efectius,  6 dels quals eren jugadors. El resultat, aquest cop, es bastant enganyós. Els groc i negres, que han hagut de jugar en una pista exterior de hockey en un dia de fred, han realitzat un partit digne, i el rival a tingut que suar per poder guanyar, i els gols arribaven gairebé sempre amb una passada al segon pal on simplement tenien que acompanyar-la.
La primera part ha estat una pressa de contacte, ja que no estan acostumats a jugar en aquest tipus de superfície però han pogut desenvolupar amb solvència el seu joc encara que només han arribat a porta en dues ocasions i la part acabava amb els nostres cansats, degut al desgast físic de tenir poca gent, 5-0.
A la segona part es un s’ha vist mes futbol. Encara que els locals marcaven gols, el nostres en cap moment han baixat el braços i començaven a triangular. Mica en mica s’ho van creure i la victòria es cada cop mes a prop. El gol dels groc i negres arribava en el minut 47, obra d’una jugada de 2vs1 amb Nico i Aitor d’actors principals en la que Nico finalitzava al fons de la porteria. Molt bona actitud, ganes e intensitat.
Molts ànims!! i a seguir lluitant, la victòria esta mes a prop que lluny.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: