Cadet Marc vs Santvicentí 5-1

IMG-20161106-WA0007.jpgEl cadet del Ciutat de Mataró es retroba amb la victòria després de dues jornades on no va poder obtenir bons resultats. Després d’una setmana on només es va poder entrenar un dia, i les baixes per lesió confirmades de Bernat i Guillem, l’equip tenia poc marge per intentar capgirar la situació. La premissa en sortir al camp, era no encaixar gols i seguir jugant amb la filosofia dels últims partits.

El partit va començar amb els groc i negre portant la iniciativa i ràpidament es van generar les ocasions, però no acaba de voler entrar la pilota. La seguretat amb defensa ens feia evitar ocasions que només ens la creava quan amb el porter es posaven a jugar de cinc. Un cop passat els minuts primer Roy amb una combinació i posteriorment Sergio van posar un avantatge de 2-0 per agafar moral. Abans de finalitzar la part, novament Sergio, amb un cacau de falta va establir el 3-0.

La segona part va començar amb nervis doncs només iniciar el partit vam cometre un penal que va permetre als visitants retallar distàncies en el marcador. L’equip a poc a poc, va tornar a entrar al partit i primer va ser, Raül en una molt bona jugada entre línies, i després Roy amb una bona finalització que van establir el 5-1 definitiu amb el que es va acabar el partit.

El millor del partit va ser el resultat, i esperem que en els següents partits puguem seguir creixent pel que fa al joc col·lectiu i en aspectes defensius, doncs ens espera uns partits molts exigents. Moltes gràcies de nou a l’afició.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: