Segona victòria pels més petits del club en la seva visita a la pista del Sant Joan de Vilassar “D”

20161030140426_img_5519El partit va començar amb una bona posició defensiva dels nostres que en tot moment van estar concentrats per treure el partit endavant. Arnau va ser el primer en avançar als groc i negres en una bona contra que acabava finalitzant ell mateix. Les ocasions seguien arribant però la falta d’encert feia que els nostres seguissin intentant augmentar la distància al marcador sobre el seu rival. Una bona pressió a primera línia va portar dos gols gairebé idèntics d’Arnau, amb passades al segon pal de Guillem i Pau. Amb el 0-3 s’arribava al descans i amb molt bones sensacions veient l’actuació dels petits dels club.
La segona part va seguir amb el mateix ritme de la primera part, amb una bona pressió dels nostres que incomodava l’equip rival i una molt bona col•locació defensiva. Ens els primers instants de la segona part un bon llançament des de lluny de Guim va convertir el 0-4 que encara donava tranquil·litat. Una mala transició defensiva va provocar l’únic xut del Sant Joan en tot el partit i que Gerard va saber refusar perfectament. En els instants finals una gran jugada de Marc va deixar completament sol a Mauro, que, d’aquesta manera, feia el 5è gol, un gol molt buscat per el nostre pivot que no va tenir la sort davant de porteria.
Resultat final bo pels nostres que haguessin pogut augmentar bastant més però la falta d’encert en els últims metres i les bones parades dels porters del Sant Joan no van permetre que el marcador es mogués del 0-5.
Bon partit on es va poder veure que els nostres mica en mica es troben més còmodes a la pista i que els objectius marcats per aquesta temporada són possibles i s’ha de seguir treballant per aconseguir-ho. Diumenge nova lluita dels nostres a casa contra l’Atlètic Català.
Van jugar: Gerard; Guim (1), Martí, Guillem, Pau, Marc, Amai, Mauro (1) i Arnau (3).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: