El juvenil perd el derbi mataroní

fullsizerender_1El juvenil no va poder emportar-se els tres punts en el derbi de la categoria davant el Futsal Mataró «B» en un partit molt vibrant i amb moments de molt bon futsal. El partit va acabar 5 a 2 a favor dels vermells que jugaven a casa però el partit va estar igualat fins els últims minuts. Els groc i negre van plantejar un partit molt seriós en defensa sabent del potencial ofensiu del seu rival que va jugar de quatre durant tot el partit, i aprofitar sortit en contraatacs per sorprendre al porter rival. D’aquesta manera va arribar el primer, Pol Roy va realitzar una bona contra que va culminar amb un fort xut. No va tardar en empatar els locals en una errada en la sortida des de porter que van aprofitar amb un xut col·locat des de fora de l’àrea. Amb l’empat a un es va arribar al descans.

A la segona, es va avançar aviat els vermells al aprofitar una altre errada en sortida de pressió però en un altre contra dels nostres va empatar Sergio Vivas. El partit estava molt igualat i podia decantar-se per qualsevol equip. Llavors va arribar la jugada més important del partit, quan els nostres van tenir un 3 contra 1 per marcar el tercer gol però una mala decisió va suposar la contra del Futsal que no va fallar i va marcar a plaer al segon pal. Quedava pocs minuts i els nostres van decidir sortir de cinc però no va funcionar i van rebre dos gols més per deixar un marcador que no reflecteix el partit que es va veure i que es va decidir en els últims cinc minuts.

Derrota que fa mal perquè deixa l’equip amb tant sols 3 punts dels 12 possibles. Ara toca refer-se i continuar en la línia dels últims partits dos partits. Creiem en aquest equip. Molts ànims i a per la victòria davant el Manent del proper diumenge!!

1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Andrés, Pol Pinyol, Abel Rangel, José Luis, Pol Roy(1), Aiax, Masoliver, Adam, Pando, Arnau Roig, José Guijarro i Sergio Vivas(1)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: